Begüm Yazılım
Restoran Yazılımı: Fast Rest
Online Sipariş Sistemi: Yemek Arena

FastRest ile yeniliğe merhaba deyin.

Günümüzün en gözde sektörlerinden olan gıda sektörü gelişen teknoloji sayesinde her geçen gün gelişiyor. Özellikle yerinde tüketim alanında rekabet hızla artıyor. Rekabetle birlikte artan maliyetler karşısında tek çözüm müşteri memnuniyeti ve bağlılığı oluyor. Daha verimli bir işletme amacıyla doğru analizler yapmak ve her an kar – zarar bilançosunu izlemek bu rekabet ortamında olmazsa olmazlar arasında yer alıyor.

Fastrest sayesinde işletmenizi daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz. 2002 yılından beri yazılım sektöründe hizmet veren Begüm Bilgisayar uzmanlarının hazırladığı yenilikçi teknolojilerle işletmenize yön verin. “Konuk ağırlama” sektörüne özgü geliştirilen teknolojiler sayesinde işletmenizin verimini arttırabilirsiniz.

FastRest Yazılım Ürünleri

Masaya Servis(Adisyon)
Paket Servis Programı
Hızlı Satış Programı
Maliyet, Stok Kontrol, Reçeteler, Kar/Zarar

FastRest Özellikleri

YEMEK SEPETİ ENTEGRASYON

FastRest Paket Servis Programı YEMEKSEPETİ ile tam entegre programdır. Gelen siparişleri otomatik olarak sisteme hatasız aktarır. İş yükünüzü ciddi oranda azaltır ve hatalı işlemleri en aza indirger. Bu üstün entegrasyon modül sayesinde işletme performansı ve müşteri memnuniyetini artar.

 

ys_fr_eltoka

Müşterilerinizin YEMEKSEPETİ’nden verdikleri siparişin tüm detayı sisteme kayıt edilir. YEMEKSEPETİ sistemine onay veya teknik red olarak geri bildirim yapılır. Restorant durumu kapalı veya açık hale getirilebilir.

GETİR ENTEGRASYON

FastRest Paket Servis Programı GETİR ile tam entegre programdır. Gelen siparişleri otomatik olarak sisteme hatasız aktarır. İş yükünüzü ciddi oranda azaltır ve hatalı işlemleri en aza indirger. Bu üstün entegrasyon modül sayesinde işletme performansı ve müşteri memnuniyetini artar.

 

Müşterilerinizin GETİR’den verdikleri siparişin tüm detayı sisteme kayıt edilir. GETİR sistemine onay veya teknik red olarak geri bildirim yapılır. Restorant durumu kapalı veya açık hale getirilebilir.

YENİ NESİL YAZAR KASA

Hem Fast-Food hem de Restorant gibi yiyecek-içecek işletmeleri için özel tasarlanmış detaylı bir otomasyon sistemidir. Paket servis ve masaya servis yapan (adisyon) işletmelerden cafe-bar, fast-food, kuruyemiş, pizzacı, pastane, kantin, spor salonları yapısına uygundur.

POS_2_shutterstock_259755596

Yeni nesil yazar kasa (Vera – Ingenico – Beko) ile entegre olarak mali fiş kesebilir ve müşteri/üye takip sistemi içerir

CEPTEN ANLIK SATIŞ İZLEME

FastRest – FASTfood ve RESTaurant otomasyon sistemi kullanan işletme sahipleri işletmelerindeki satışları, en çok satılan ürünleri ve kapanan adisyonların ödeme şekline göre dağılımı anlık olarak cep telefonlarından izleyebilirler. Bu uygulamaları Appstore veya PlayStore dan indirebilirler.

appstore

GARSONLARIN EL TERMİNALİ İLE SİPARİŞ ALMASI

Android el terminali kullanımı çok katlı, geniş alanlı işletmelerde büyük kolaylık ve hız sağlar. Geniş alandaki personel ve siparişi kolayca yönetebilirsiniz.

frexpress4

TABLET MENÜ VE SİPARİŞ

FastRest Adisyon ile entegre veya bağımsız çalışan, müşterilerin siparişlerini tablet üzerinden seçmesini ve sipariş vermesini sağlayan yazılımdır. Andorid tabletler ve kablosuz ağ iletişimi ile çalışır. Bu sistem ile kağıtta basılı menüler devrini kapanıyor. Her fiyat değişikliği veya menüdeki güncellemeler için artık menü basımına gerek yok. Menülerinizde istediğiniz değişikliği kolayca yapabilirsiniz. Böyelece hem zamandan hem de maliyetlerden tasarruf sağlayabilirsiniz. Tablet kullanımı işletmenizine prestij katarken veriminizi de artıracak.

Firma Özelliklerimiz

Sektördeki deneyim, yenilikleri uygulama, rekabetçi fiyat ve performans, müşteri sadakati ve deneyimli personel, eğitim sistemimiz, 7/24 hizmet, sorunsuz yazılım ve donanım müşteri memnuniyetini en önemli özelliklerimizdir.

SEKTÖRDEKİ DENEYİM

15 senelik sektörel deneyim, 2.000 üzerinde müşteri, Sürekli gelişim, Değişime önderlik etme.

HATASIZ YAZILIM

İleri yazılım teknolojilesi ile hatasız programlar ve sorunsuz çalışma.

EĞİTİM

Kurlum öncesi ve sonrası deneyli kadro tarafından işletmelerde eğitim. Ayrıca özel sınıflarda torik ve pratik eğitim ve sertifika verilmesi.

SQL VERİTABANI

Yazılım sektörünün en güvenilir veri tabanı olan PostGreSQL kullanılmaktadır.

https://www.postgresql.org/

7/24 TEKNİK SERVİS

Destek anlaşması ile 7 gün / 24 saat teknik destek.

SORUNSUZ DONANIM

Güvenilr donanım, doğru planlama, deneyimli personel ile kurulum, garantili yedek parça ve servis.

Sizin memnuniyetiniz Begüm Yazılım – FastRest olarak  bizim birinci önceliğimizdir. İletişime geçip hemen tanışabiliriz, aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. Deneyimli uzmanlarımız size ulaşır, belirlenen randevu zamanında sizleri ziyaret ederek, FastRest  özelikleri ile ilgili sizlere detaylı tanıtım yapar. Tanıtım sonrasında satın alma kararı verme zorunluluğunuz söz konusu değildir.

Mesajınız & Talebiniz

 

Gönder

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Begüm Yazılım,  Android ve  IOS mobil uygulama için uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.

playstoreklogo-appstorek

Mobil uygulamalarımızın temel özellikleri:

  • veri tabanı bağlantılı,
  • anlık işlemlerin yapıldığı ve izlendiği,
  • gerçek zamanlı değerler ile kararlar alındığı,
  • kolay kullanım amaçlı özel tasarım,
  • uzman programlama,
  • %99.99 çalışma sürekliliği,
  • etkileşimli ve görsel olmasıdır.
SADAKAT (LOYALTY)

Her satışta seçeneklere göre belli oranda puan veren, bu puanları bir sonraki alışverişte kullandıran, 6 kahve alana 7. bedava, en yakın şubeleri ve tüm şubeleri gösteren, tüm ürünleri detayları ile listeleyen, kullanıcılara özel çağrı(notification) ileten ve müşteri ilişkilerinizi sağlayan özel mobil uygulama.

TABLET MENÜ

FastRest Adisyon ile entegre veya bağımsız çalışan, müşterilerin siparişlerini tablet üzerinden seçmesini ve sipariş vermesini sağlayan yazılımdır. Andorid tabletler ve kablosuz ağ iletişimi ile çalışır. Bu sistem ile kağıtta basılı menüler devrini kapanıyor. Her fiyat değişikliği veya menüdeki güncellemeleri yapmak için artık menü basımına gerek yok. Menülerinizde istediğiniz fiyat ve resim değişikliği kolayca yapabilirsiniz. Böylece hem zamandan hem de maliyetlerden tasarruf sağlayabilirsiniz. Tablet kullanımı işletmenize prestij katarken aynı zamanda  veriminizi de artıracak.

CEPTEN ANLIK SATIŞ İZLEME

FastRest kullanan işletme sahipleri, en çok satılan ürünleri, açık adisyonları, kapalı adisyonların ödeme şekline göre dağılımı ve ürün grup satış analizlerini anlık olarak veya iki tarih arası seçerek cep telefonlarından izleyebilirler. Appstore veya PlayStore dan indirebilirsiniz.